Bbl opleidingen vacatures

BBL-PLEK CHECK
De tool BBL-PLEK CHECK is ontwikkeld door Aan de Slag

Bbl opleidingen vacatures. De tool BBL-PLEK CHECK stuurt je direct door naar bedrijven en opleidingen met leerbanen in jouw buurt. Een supersnelle en handige tool, want je komt meteen op webpagina’s terecht die up to date zijn. Je kunt dus vandaag nog contact opnemen met het bedrijf of de opleiding als je meer wilt weten over een bbl-vacature bij jou om de hoek …

Leren – bbl opleidingen

Bbl opleidingen vacatures. Op je bbl-stageplek ga je een dag in de week naar school. Dat is meestal een roc, een regionaal opleidingen centrum. Je volgt hier middelbaar beroepsonderwijs. Een bbl-opleiding is voor doeners, voor mensen die meteen aan de slag willen, dus niet voor studiebollen. Want wat je leert pas je meteen toe in de praktijk, op je bbl-stage.

Werken – bbl vacatures

Vier dagen per week ben je aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Je past meteen toe wat je op je opleiding hebt geleerd. En je leert natuurlijk ook veel in de praktijk.
Want de praktijk is de beste leerschool voor een student beroepsonderwijs: omdat je met collega’s in een team leert werken. Bovendien moet je situaties oplossen, bijvoorbeeld door een speciale opdracht van een klant uit te voeren.
Veel bbl-vacatures bieden je een baangarantie. Dat houdt in dat je na bbl-stage en het halen van je diploma een vaste baan bij het leerbedrijf hebt.

Geld verdienen

Als je een bbl-opleiding volgt ontvang je een salaris. Dat is niet het geval bij een bol-opleiding, want daar krijg je een stage-vergoeding. Bbl betekent dus: leren, werken, veel kans op een baan en geld verdienen. Hoeveel ga je verdienen? Dat hangt af van wat het leerbedrijf je biedt. Kijk hier voor informatie over de minimum lonen.

Bbl opleidingen vacatures

Wil je nieuws ontvangen over bbl opleidingen en vacatures? Schrijf je dan hier in op Studie- en Beroepskeuze Nieuws.

Bbl opleidingen vacatures. Studie- en Beroepskeuze Nieuws