De Afstudeerkrant

De Afstudeerkrant vindt uw stagiaires in uw regio

# De Afstudeerkrant verschijnt in Nederland op de hbo- en wo-scholen. In deze gratis krant vinden studenten het actuele aanbod van afstudeeropdrachten en afstudeerstages per studierichting in hun regio, plus tips & trics.

# Bedrijven en organisaties kunnen hun afstudeeropdrachten en/of afstudeerstages in De Afstudeerkrant uitgebreid en beeldend onder de aandacht brengen. In overleg met onze redactie ontwikkelen wij uw advertorial, afgestemd op de doelgroep.

Uniek is dat De Afstudeerkrant wordt ​verspreid op scholen​ in de steden, die voor uw organisatie interessant zijn. Indien u de steden van uw wens opgeeft, ontvangt u vooraf de lijst van locaties. Klik op het kaartje.

Schermafbeelding 2014-04-30 om 15.18.09

 # Uit recent onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (http://www.mediatijd.nl) blijkt dat ‘digitaal lezen’ wordt overschat. Jonge mensen lezen vaker van papier dan digitaal. Om die reden kiezen wij voor De AfstudeerKRANT.

# De Afstudeerkrant wordt niettemin digitaal ondersteund. Uw opdrachten en stages worden gratis doorgeplaatst op onze website.

Studierichtingen

Aarde en Milieu, Economie en Bedrijf, Exact en Informatica, Gedrag en Maatschappij, Gezondheid, Interdisciplinair, Kunst en Cultuur, Onderwijs en Opvoeding, Recht en Bestuur, Taal en Communicatie en Techniek.